Jaluzele intre sticle 

Jaluzelele intre sticle ofera aceeasi functionalitate ca si cele exterioare sau interioare, insa nu necesita intretinere. Principalul scop al acestor jaluzele este sa protejeze impotriva radiatiilor UV si luminii puternice, imbunatatind confortul interior si contribuind la importante economii de energie. Acestea sunt montate in interiorul geamului termopan si astfel vor fi protejate de praf, umezeala, razele soarelui si alti factori care duc la degradarea acestora in timp.

tehnica vitralii

Acest produs inedit nu influenteaza in vreun fel proprietatile sticlei, ba mai mult, imbunatateste proprietatile termice ale geamurilor termopan. Nu exista niciun fel de imbinari mecanice pentru ca acestea sa poata fi actionate, totul fiind rezolvat prin intermediul campului magnetic. La fel ca si modelele clasice de jaluzele, si acestea pot fi actionate manual sau automat, in functie de preferinte.

Aceste jaluzele intre sticle sunt destinate hotelurilor, spatiilor de birouri, locuintelor, spatiilor comerciale si altor cladiri in care exista suprafete extinse de sticla. Practic, acestea nu mai necesita intretinere, au o durata de viata mai indelungata si pot fi utilizate oricand, in functie de preferinte si necesitati, sezon, temperatura optima etc.

La noi puteti comanda haluzele intre sticle venetiene, fabricate din aluminiu de cea mai buna calitate. aceste jaluzele orizontale sporesc gradul de protectie termica si fonica a geamului termopan si ofera un plus de eleganta spatiului amenajat. In plus, puteti opta pentru o paleta bogata de culori, in functie de restul decorului unde urmeaza sa fie montate acestea. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!