Cum platesc?


In acest moment plata comenzii poate fi facuta ramburs, prin transfer bancar sau online, prin PayPal.

Plata ramburs
Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea sa de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare aleasa. Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita da doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. Asigura-te ca produsul sau produsele ajung la tine si ca le platesti, iar pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar.

Plata prin transfer bancar
Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail (sau prin exceptie telefonic) privind livrarea comenzii.
Aceasta metoda este recomandata persoanelor juridice, dar poate fi folosita cu succes si de catre persoanele fizice.

Plata online prin PayPal (PayPal, Visa, MasterCard, AMEX, Discover)
Daca doresti sa platesti online, atunci poti face acest lucru fie direct dintr-un cont de PayPal, daca esti membru, fie de pe cardul Visa, MasterCard, AMEX, Discover. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactiile cu card.
Am ales PayPal pentru ca este liderul mondial incontestabil in platile online. Peste 100 de milioane de membri din peste 190 de tari il considera cel mai de incredere mijloc de plata online. Cu PayPal datele personale introduse sunt intotdeauna in siguranta. Cum se face plata: Pentru a efectua o plata cu cardul trebuie sa selectezi in pagina de comanda la modalitate de plata "Plata prin PayPal". Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare. Aici va trebui sa urmezi instructiunile primite.