Jaluzelele integrate in geam termopan nu doar ca sunt mai spectaculoase, dar sunt si mai rezistente in timp fata de jaluzelele obisnuite. Deoarece sunt protejate de cele doua straturi de sticla, acestea nu se murdaresc, nu se deterioreaza si nici nu se decoloreaza de-a lungul anilor. Noi va punem la dispozitie jaluzele in termopan ideale pentru a beneficia de umbrire adecvata si intimitate. Mai exact, montam jaluzele orizontale venetiene de aluminiu in interiorul panoului de sticla termoizolant, actionarea acestora fiind posibila din exterior.

Transmiterea miscarii de inchidere/deschidere a jaluzelelor este posibila cu ajutorul unor magneti speciali, acest sistem fiind deosebit de eficient si rezistent. Un alt sistem de actionare posibil este prin snur. Odata sigilate in interiorul geamului termopan, acestea nu mai pot fi afectate de praf, umiditate sau alti factori externi. Astfel, beneficiati de protectie solara si un grad sporit de izolare fonica pentru o perioada lunga de timp, fara sa fie nevoie de intretinere.

Jaluzelele pot fi actionate cu buton, cordon sau chiar electric, cu o telecomanda speciala. Acestea pot fi stranse compact in partea de sus a geamului termopan pentru o luminozitate maxima, sau pot fi lasate in jos (in pozitie orizonatala sau verticala), acoperind astfel toata suprafata ferestrei. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori, modele si dimensiuni, instalarea acestora fiind rapida si facila.

Acest produs inedit nu influenteaza in vreun fel proprietatile sticlei, ba mai mult, imbunatateste proprietatile termice ale geamurilor termopan. Nu exista niciun fel de imbinari mecanice pentru ca acestea sa poata fi actionate, totul fiind rezolvat prin intermediul campului magnetic

Noi va oferim jaluzele in termopan ce pot fi utilizate cu succes atat la birou, cat si in spatii comerciale, hoteluri, spatii rezidentiale sau diverse alte institutii publice. In plus, va putem asigura ca aceasta combinatie reprezinta cea mai noua si eficienta solutie tehnologica, rezultatele fiind deosebit de satisfacatoare. Pentru mai multe detalii si comenzi, va rugam sa ne contactati!