Usile de sticla, compartimentarile din sticla si oglinzile sunt o varianta moderna pentru amenajarea interiorului casei dvs. Usile de sticla sunt disponibile in varianta de usi batante sau glisante, cu toc de lemn sau montate direct pe zid, usi pentru cabina de dus realizate din sticla securizata, cu feronerie din inox din Germania. De asemenea se pot executa compartimentari din sticla pentru interioare si birouri , placari cu oglinzi prelucrate conform necesitatilor dvs.

Compartimentarea cu sticla, indiferent ca este transparenta, colorata sau opaca, reprezinta una dintre cele mai des intalnite aplicatii pentru cladirile de birouri, centre comerciale sau chiar spatii rezidentiale. Peretii de sticla sunt fixati fie cu ajutorul profilelor de aluminiu si a coltarelor, fie cu sina perimetrala si asigura luminozitate sporita oricarui tip de spatiu. Din punct de vedere estetic, nu exista limitari, optiunile in materie de design fiind numeroase.

Aceste compartimentari de sticla se pot realiza cu pereti fixi sau mobili, cu sau fara usa de acces, in functie de fiecare proiect in parte. Acestia sunt realizati in general din sticla securizata cu grosime de 8-10 mm, iar pentru un grad mai ridicat de izolare fonica, se poate opta pentru pereti dubli. In cazul in care doriti pereti de sticla pentru bai sau dressing-uri, se recomanda sticla sablata sau cea colorata.

Compartimentarea cu pereti de sticla a spatiilor de lucru inseamna un mediu mai sanatos si mai benefic pentru angajati. In plus, datorita luminii naturale, pe timpul zilei veti putea renunta complet la iluminarea electrica, ceea ce va ajuta sa faceti economii importante. Se va asigura astfel nevoia de apropiere a personalului, dar in acelasi timp se va mentine un nivel decent de intimitate, necesar desfasurarii unei bune activitati.

Design-ul peretilor de sticla trebuie ales astfel incat sa se potriveasca cu restul elementelor decorative, precum mobilier, finisajul peretilor, dar si paleta cromatica predominanta. Specialistii nostri va stau la dispozitie oricand pentru a va oferi sfaturi si asistenta in ceea ce priveste detaliile proiectului dumneavoastra. De asemenea, va raspundem la orice intrebari de natura tehnica sau financiara privind compartimentarea cu pereti de sticla.

Noi va intampinam cu servicii de compartimentare sticla adaptate in functie de cerintele dumneavoastra si va punem la dispozitie usi de sticla si oglinzi, pentru completarea decorului intr-un stil cat mai modern. Spre deosebire de peretii obisnuiti, cei de sticla ajuta la crearea unor efecte estetice deosebite, dar si cele mai inedite proiecte de design. Sticla se poate personaliza prin vopsire si diverse alte aplicatii grafice, precum logo-ul companiei, sigle, imagini si mesaje, picturi etc.