Poti amenaja interiorul casei tale intr-un stil modern cu ajutorul sticlei vopsite, putand alege orice nuanta conform paletarului Ral universal, putand adauga si efecte deosebite sticlei tale. Sticla vopsita este utilizata la placari pe pereti interiori si exteriori ,ca blaturi de sticla pe masa sau bar, in bucatarie intre corpurile de mobilier, in bai si in interiorul cabinelor de dus. Vopselurile folosite sunt pe baza de rasina , rezistente la raze ultroviolete, apa, umezeala si temperaturi mari fapt ce le diferentiaza major de alte tipuri de vopsea. Sticlele pot fi realizate dintr-o singura placa de sticla securizata, cu decupaje pentru prize sau alte accesorii. , astfel, ea se va incadra perfect in spatiul dumneavoastra. Panourile de sticla sunt usor de intretinut cu produse utilizate pentru stergerea geamurilor. In plus se poate face un tratament care va impiedica depunerea calcarului pe suprafata sticlei.

Panourile din sticla vopsita reprezinta o alternativa excelenta la placile de faianta utilizate pentru placarea peretilor din bucatarie si baie, dar si pentru blaturile clasice din lemn sau alte decoratiuni. Noi va intampinam cu o gama variata de panouri sticla vopsita, disponibile in absolut orice varianta cromatica. Sticla vopsita poate fi utilizata cu succes la placarea peretilor interiori si exteriori, la amenajarea bailor si cabinelor de dus, sau ca blaturi de sticla pentru mobilierul din bucatarie.

Sticla este personalizata cu ajutorul vopselei pe baza de rasina, aceasta fiind rezistenta la apa, umezeala, raze UV, dar si temperaturi ridicate. Panourile sunt realizate dintr-o singura placa de sticla securizata, iar pentru a se integra perfect in spatiul destinat placarii, acestea sunt produse la comanda. Respectam cu strictete dimensiunile cerute de client si efectuam decupaje sau diverse alte modificari necesare pentru prize si alte accesorii.

De ce sa optati pentru sticla vopsita?

Pentru ca aceasta va ofera posibilitatea de a obtine suprafete perfecte si finisaje impecabile. In plus, panourile de sticla sunt montate fara imbinari sau rosturi inestetice si greu de intretinut. Sticla colorata securizata este usor de curatat, produsele spray pentru geamuri fiind exact ceea ce aveti nevoie. In cazul in care doriti, putem efectua tratamente speciale care sa previna depunerea calcarului pe suprafata sticlei.

Pe langa efectul estetic deosebit, panourile din sticla vopsita se disting si prin rezistenta si riscuri de accidentare minime. De fapt, sticla securizata este folosita din ce in ce mai des de catre specialistii in amenajari interioare datorita numeroaselor avantaje, printre care si siguranta in exploatare. Acest tip de sticla rezista la tensiuni termice si sarcini mecanice, iar atunci cand se sparge, fragmentarea are loc sub forma de bucati mici, cu muchii netaioase.

 

O schimbare de ordin estetic este binevenita oricand, iar sticla vopsita reprezinta cea mai potrivita solutie de a transforma aspectul locuintei dumneavoastra. Cu ajutorul ideilor noastre creative si a produselor de cea mai buna calitate, va putem ajuta sa obtineti casa la care ati visat. Asadar, va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare despre sticla vopsita, dar si restul produselor noastre. Va asteptam!