Buna ziua, Am colaborat cu Dekoflex cu mai multe ocazii, dar cea mai interesanta ocazie a constat in tiparirea siluetei unui oras (forma cladirilor simbolice ale orasului respectiv) pe geamul unei usi. A fost un proiect mic, dar destul de complex in privinta executarii. Ma bucur ca am ales Dekoflex deoarece am avut parte de o comunicare continua, iar rezultatul final mi-a intrecut asteptarile. Recomand cu cea mai mare placere Dekoflex.

Bogdan Batrinca

Buna ziua, Avand in vedere ca am apelat la firma dvs. acum 2 ani, va pot confirma ca am fost foarte multumita de calitatea serviciilor prestate, cat si de promptitudinea si amabilitatea personalului. Conform celor mentionate, in aces an am apelat din nou la dvs., urmand sa va recomand cu incredere si altor persoane. Succes mult si in viitor!

Adina Gheorghe

Buna ziua Colaborare excelenta pana la satisfacerea celor mai mici detalii ale cerintelor clientului la o calitate deosebita. Termenele angajate sunt respectate. Personalul comunica intr-un spirit apropiat si venind in intampinarea clientului. Sunt bucuros si multumit de experienta cu Dekoflex.

Horia Adrian Bogdan

Buna ziua, Restaurarea unei case din perioada interbelica e munca grea si o provocare pe masura. Inlocuirea unor vitralii vechi cu unele noi poate strica tot farmecul casei sau, din contra, poate aduce o lumina noua! Cu ajutorul Alexandrei de la Dekoflex Glass Desing, care a avut rabdare si intelegere, am obtinut ceea ce mi-am dorit de la noua mea fereastra catre soare!. Multumesc Alexandra!

Mihaela Vidopol

Buna dragilor, Iertati-ma daca obordarea este un pic familiara, dar imi permit sa ma adresez asa pentru ca in anii de colaborare, cred ca 15 la numar, am ajuns sa cunosc intregul colectiv, care mi-a lasat impresia unei familii inchegate care are ca scop realizarea de adevarate opere de arta, satisfacerea tuturor dorintelor lansate de beneficiari si promptitudinea rezolvarii cerintelor acestora. Mai am acest drept pentru faptul ca am ajutat pe cat am putut la realizarea noii voastre case - atelier de creatie - , pentru ca voi ati intrat prin lucrarile voastre in casa mea si sunt mandru sa ma laud admiratorilor cu lucrarile voastre, cu prietenia voastra si actul de colaborare cu voi. Cred ca va mai aduceti aminte de prima lucrare in colaborare - glasvandul casa C - cu doua imagini mesaj in pozitie de inchis si deschis; regret ca nu am tinut o evidenta a lucrarilor.! In incheiere va urez sa va continuati activitatea la fel ca pana acum si sa transmiteti copiilor, si viitorilor colaboratori, beneficiari, acelasi simtamant de siguranta si seriozitate privind activitatea voastra. Cu mult respect arh. Giurgea Doru

Arh. Doru Giurgea

Buna Alexandra, Foarte echilibrata a fost colaborarea pe care am avut-o cu firma Dekoflex, prin Alexandra. Au fost deschisi, seriosi si implicati, atat in comunicare cat si in elaborarea proiectului pe care il aveam de executat. Astept cu nerabdare sa am ocazia de a mai colabora cu aceasta minunata echipa. Le doresc multe realizari si pe viitor.

Arh. Iulia Tudorache

Buna Alexandra, Am in casa nou construita la parter un geam superb, cu toate culorile toamnei, care imi infrumeseteaza holul la intrare. Deasemeni, toate usile au incorporate geamuri cu desene minunate, asortate fie cu tapetul existent, fie cu faianta, fie cu vitraliul principal de la parter. O lucrare foarte reusita a firmei Dekoflex este si usa mea de la bucatarie din sticla cu sistem de culisare metalic, colorata si cu desene minutioas executate. Daca ar fi sa caracterizez activitatea Dekoflex as folosi trei cuvinte: calitate, eleganta si profesionalism!

Amelia Bivolan

Buna ziua doamna Alexandra, Ce pot spune despre Dekoflex: PROFESIONISTI in adevaratul sens al cuvantului. Am colaborat cu ei de cateva ori si niciodata nu mi-a dezamagit asteptarile: eficienti, prompri, se adapteaza rapid la cerintele clientului.

Dragos Pavel

Buna seara, Suntem foarte multumiti de seviciile dvs, o adevarata echipa de profesionisti! Intotdeauna pregatiti cu raspunsuri si solutii pentru toate necesitatile noastre. Absolut incantati de rapiditatea solutionarii problemelor noastre. Promptitudine, seriozitate, amabilitate, profesionalism... sunt cateva dintre calitatile acestei echipe DEKOFLEX. Ori de cate ori voi avea ocazia va voi recomanda cu caldura! Mult succes in continuare si multumiri pentru frumoasa colaborare! Aura Hasnas

Aura Hasnas